Rehabilitation of the municipal sports center of La Bisbal del Penedès Rehabilitation of the municipal sports center of La Bisbal del Penedès Rehabilitation of the municipal sports center of La Bisbal del Penedès

 
17146
Rehabilitation of the municipal sports center of La Bisbal del Penedès
2017-2019
UTE Angles Pàmies

This is the reform and expansion of the sports pavilion of the municipality of La Bisbal del Penedés, in Tarragona. The actions are divided into three phases: new locker rooms on the ground floor with an area of ??350 m2, reform of the central track of about 840 m2 and rehabilitation of the bar building consisting of three floors and with a total area of ??1,000 m2.

Windmill carried out the project of reform and expansion of the structure of the whole. The structure of the new changing rooms has been made by a solid concrete slab on metal pillars. In the case of the track, it has been necessary to reinforce the metal trusses for the new state of loads.

Finally, in the bar building we have opened new holes in the wall and installed an elevator. In addition, the possibility of increasing the surface of the building is proposed, adding a multipurpose room in the current roof. For this, it has been necessary to reinforce the floor of this level because of the increased load of use.