Albert Martínez

Albert és un arquitecte superior graduat a la Universitat Rovira i Virgili.

Com a projecte final de carrera, va proposar un Hospital General al municipi de Cambrils, amb una gran dificultat tècnica a causa de les exigències pròpies d'un gran equipament sanitari. La proposta d'emplaçament de l'hospital suposava, a més, la possibilitat de completar un eix verd que transcorreria transversalment al llarg de tot el municipi al voltant del Barranc de la Mare de Déu del Camí, fins a finalitzar en arribar al mar.

Des de petit sempre ha tingut preferència pel món de les estructures i, actualment, està fent els estudis del màster a "Enginyeria estructural a l'arquitectura", per la UPC, a Barcelona.

Com a proposta de tfm, està executant una reforma integral de la casa Pascual i Pons de Barcelona, amb una gran complexitat degut a la condició de mantenir la façana històrica i daugmentar plantes en subterrani, tenint en compte la presència de la línia de metro, els edificis confrontants i el nivell freàtic. Tot plegat en un entorn molt concorregut com és la Plaça de Catalunya.

S'ha unit a l'equip de Windmill per ampliar els coneixements adquirits durant els estudis i millorar dia a dia envoltat de professionals experimentats."


albert.martinez@windmill.com.es

Oficina  
Tarragona
Any incorporacio  
2021
Correu