Ariel Zarate


Llicenciat en Enginyeria Civil per la
UNIVERSITAT PRIVADA BOLIVIANA
Màster en Direcció i Gestió Integrada de Projectes per la
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Màster en Tecnologia de la Edificació per la
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals per la
UNIVERSITAT EUROPEA MIGUEL DE CERVANTES
Postgrau en Direcció Financera per la
BARCELONA SCHOOL OF MANAGEMENT - UPF
Cap de Projectes
Windmill Structural Consultants S.L.P


Ariel és enginyer civil amb 20 anys d'experiència en enginyeria d'estructures i gestió de projectes de construcció, tant d'edificació com d'obra civil.

Graduat en 2000, entre 2001 i 2005 es va exercir com a gestor de projecte d'internacionalització de l'empresa CAT Consultors a la ciutat de Sao Paulo Brasil, en el àmbit del gas natural.

El 2007 va realitzar un Màster en Gestió de Projectes a la Universitat de Barcelona i es va incorporar a l'equip de Brufau, Obiol, Moya & Associats SL (BOMA) en aquesta ciutat, inicialment com a practicant i posteriorment com a enginyer d'estructures de l'equip de projectes internacionals. En aquest període va participar en projectes destacats com el Centre de Pop a Kaohsiung - Taiwan, l'Edifici de la Filharmònica de Szczecin - Polònia, i l'Edifici Spiralling Tower a Barcelona - Espanya.

El 2009 va realitzar un màster en Tecnologies de l'Edificació i Càlcul d'Estructures a la Universitat Politècnica de Catalunya, així com una especialització en Rehabilitació d'Edificis.
Posteriorment, entre 2013 i 2015, va ocupar el càrrec de Gerent de Construccions, Recerca i Desenvolupament en Grup FORZA a Santa Cruz - Bolívia, on va dirigir la construcció de projectes com l'ampliació de la Clínica Foianini i els edificis Smart Studio.

En 2016 es va incorporar a l'equip de BAC Engineering Consultancy Group Sucursal Bolívia, com Especialista en Estructures de el Projecte de Pre Inversió per a la construcció de la carretera Unduavi - Chulumani a La Paz - Bolívia i la construcció de la represa Chacaltaya a la mateixa ciutat. També es va exercir com a Gerent de Supervisió i Cap de fiscalització en projectes de construcció de carreteres en la mateixa companyia.

Ha participat també en l'àmbit acadèmic com a professor universitari a la Universitat Privada de Santa Creu de la Serra - Bolívia, tant en pregrau com en postgrau com a part del Diplomat en Rehabilitació d'Estructures.

És membre de Col·legi d'Enginyers d'Obres Públiques d'Espanya, així com de la Societat d'Enginyers de Bolívia.


ariel.zarate@windmill.com.es

Oficina  
Barcelona
Any incorporacio  
2021
Correu  
Llengües de treball

•  Català
•  English
•  Castellano
•  Português
Especialitats

•  Estructures de formigó armat.
•  Estructures metàl.liques
•  Estructures mixtes
•  Fonaments i contencions
•  Disseny de ponts i obres civils
•  Gestió de Projectes de construcció