Samantha Carrión

Samantha és graduada en Arquitectura, obtenint el diploma de millor egressada de la promoció 2020, a la Universitat de l'Azuay, a Conca, Equador.

Actualment estudia un Màster Universitari en Gestió Integral de la Construcció amb especialitat en disseny i càlcul estructural, a la Universitat Ramon Llull - La Salle, a Barcelona.

Interessada per l'arquitectura enfocada a estructures i maneig de construccions, un exemple d'això va ser el seu PFC, que va tractar sobre la implementació d'un nou sistema constructiu, adaptable i prefabricat, tant per a obra nova i preexistent, en un barri de Centre Històric de Conca , que és catalogat com a Patrimoni Cultural de la Humanitat. Obtenint Menció d'Honor a la "IX Convocatòria Llatinoamericana per a publicació de Projectes de Títol en Arquitectura" a la Revista Trama.

També ha incursionado en la innovació de sistemes constructius en terra, per la que va obtenir primer lloc en concurs "Pavelló Patrimonial d'Artesans Emblemàtics" organitzat per la Institut Nacional de Patrimoni Cultural i el Centre Interamericà d'Arts Populars de l'Equador.Oficina  
Barcelona
Any incorporacio  
2021