Tectum. Pavelló d'estiu a Requena (València) Tectum. Pavelló d'estiu a Requena (València) Tectum. Pavelló d'estiu a Requena (València)

 
16091
Tectum. Pavelló d'estiu a Requena (València)
2016 - En curs
Raúl García Studio

Es tracta d’una construcció totalment permeable, amb identitat pròpia, doncs la llosa de coberta inclinada sobresurt 4 metres en voladís per a donar ombra a tot el programa interior: una cuina oberta amb barbacoa, un menjador, un bany i uns vestuaris que donen servei a la piscina de l’habitatge principal.

La missió de Windmill ha estat realitzar el projecte d’estructures del pavelló, constituït per un forjat de llosa massissa de grans llums i sobre pilars metàl·lics tipus HEB, distribuïts estratègicament per a adaptar-se als requeriments arquitectònics.

L’objectiu principal ha estat resoldre el gran voladís de 4 metres de llum amb un cantell llossa de 28 centímetres. Per aconseguir aquest cantell, ha estat necessari col·locar perfils metàl·lics embeguts dins la llosa.