42 Hangares de aeropuerto en Brasil para JHSF

 
12084
42 Hangares de aeropuerto en Brasil para JHSF
2013
TRUMSES Brasil, Ltda.

Es tracta de la concepció de l’estructura d’un hangar aeroportuari la planta del qual presenta unes dimensions de 50 per 90 metros sense pilars, i amb una alçada lliure de 22 metres. La porta d’accés dels avions havia de tenir 65 metres d’ample, el que afegeix una certa complexitat a la pròpia de l’escala del problema.

A més, es preveia la possibilitat de que poguessin construir 40 unitats idèntiques, el que obligava a redoblar esforços en l’afinament de la vessant econòmica del plantejament.

La missió de Windmill ha estat proposar una solució estructural, tot incloent els conceptes generals de muntatge, al grup Trumses Brasil, Ltd, empresa especialitzada en la fabricació i muntatge d’estructures d’acer, com a part de la preparació de la seva oferta tècnica i econòmica.

En aquest sentit cab destacar el doble arc parabòlic que es va plantejar com a llinda de la gran entrada, arc que permetia, amb la mínima utilització de material i amb un muntatge relativament senzill, salvar una de las majors dificultats d’aquest projecte.